oficiální web města

Co Vás na webové stránce čeká a jak ji efektivně využívat

První pohled na web vás určitě překvapí. Uvidíte to, co jste pravděpodobně nikdy neviděli: letecké pohledy na naše město. V létě 2020 je vyfotografoval Ing. Petr Hanzl, autor našeho webu. Budete překvapeni, jak je naše městečko krásné.

Hned na druhý pohled zjistíte, že web je přehledný a jednoduchý na procházení.

Najdete v něm všechny informace, které podle zákonů mají na městském webu být, protože jsou důležité pro plnou informovanost občanů. Na stránce Radnice získáte potřebné kontakty, úřední hodiny i jména osob, se kterými budete projednávat své záležitosti.

Chcete-li být aktuálně informováni o všem, co se ve městě děje, doporučujeme hned při první návštěvě webu se registrovat k odběru novinek na stránce Aktuálně/E-mailový infokanál. Na Vámi uvedený e-mail budou zasílána upozornění na nově vložené příspěvky do rubriky “Aktuality”. Když už si aktuality přečtete, podíváte se do Programu plánovaných akcí a na Úřední desku.

Na stránce Turistika najdete přehled všech miletínských památek, včetně jejich historie. Ověříte si zde jejich otevírací doby a kontakt na osobu, u které si návštěvu objednáte.

Při plánování výletů využijete stránku Turistické informace o regionu, kde jsou odkazy na webové stránky turistických atraktivit kolem nás.

Pořádáte-li nějakou akci, přímo na stránce Aktuálně/Program akcí si vyplníte k tomu určený formulář a odešlete ho paní Stanislavě Hlaváčkové. Nebo použijete klasickou cestu a z webu si formulář stáhnete, vyplníte a na úřad odnesete.

Prozkoumejte i ostatní stránky webu a případně přes stránku Vaše dotazy na MÚ pošlete námět, jak ho vylepšit.